Matematik

Bestem personens gennemsnitsfart vektorfunktioner

01. februar kl. 23:01 af Guleroden1 - Niveau: A-niveau

Kan det passe at svaret her er 1,08


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar kl. 23:10 af StoreNord

Hvem løber dog langsomt?


Svar #2
01. februar kl. 23:24 af Guleroden1

#1

Hvem løber dog langsomt?

Jeg indsætter faktisk bare i formlen og reducerer. Kan det passe at grænserne til integralet er 0 og 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar kl. 23:30 af StoreNord

Ja. 0 til 1.

Men du skulle aflede x og y.

Altså finde x' og y'.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar kl. 23:49 af StoreNord

Jeg får det til  10,71            godt hjulpet af Geogebra.    :-)


Svar #5
02. februar kl. 09:47 af Guleroden1

#4

Jeg får det til  10,71            godt hjulpet af Geogebra.    :-)

Okay, jeg finder længden af ruten vha. formlen,  og så får jeg 132.49430572? Hvordan får du 10,71


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. februar kl. 10:00 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #7
02. februar kl. 10:23 af mathon

\small \begin{array}{lllllll}& \overrightarrow{s}{\, }'(t)=\begin{pmatrix} 15\cdot \cos(15t)-1\\ 15t^2-3 \end{pmatrix}\\\\ \textup{vejl\ae ngde:}&\int_{0}^{1}\sqrt{\left (15\cdot \cos\left ( 15\cdot t \right ) -1 \right )^2+\left (15\cdot t^2-3 \right )^2}\mathrm{d}t=10.7133\;\mathrm{km}\\\\ \textup{gennemsnitsfart:}&v_g=\frac{10.7133\;\mathrm{km}}{1\;\mathrm{h}}=10.71\;\mathrm{\frac{km}{h}} \end{array}


Svar #8
02. februar kl. 10:35 af Guleroden1

Super! Jeg fandt ud at jeg havde glemt kvadratrod, men tak for forklaringen mathon.


Skriv et svar til: Bestem personens gennemsnitsfart vektorfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.