Matematik

sammensatte funktioner

25. februar 2023 af Simlars - Niveau: A-niveau

har brug for hjælp med denne opgave 

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2023 af ringstedLC

a) 

\begin{align*} f(2) &= ...=y \\ g(y) &= ... \end{align*}


Skriv et svar til: sammensatte funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.