Matematik

Problem regning grønland

17. september kl. 14:02 af Esse23 - Niveau: 8. klasse

Hej, jeg kan simpelthen ikke finde ud af dette regne stykke er der nogle der kan hjælpe

Vis ved beregning, at prisforskellen
mellem Arctic Cat og Polaris ATV er 16,3 %.

Arctic cat koster 63.920 kr og Polaris koster 53.500 kr


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september kl. 14:21 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{Prisforskel} &= p_1-p_2 \\ &= p_\textup{Artic\,Cat}-p__\textup{\,Polaris} \\\textup{Prisforskel\,i\,%\,\textbf{af\,Artic\,Cat}} &= \frac{\textup{Prisforskel}}{p_\textup{Artic\,Cat}}\cdot 100\%=... \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september kl. 22:38 af SuneChr

# 0
Der er to prisforskelle, den absolutte og den relative.
Den absolutte forskel er differencen mellem den største og den mindste pris.
Den relative forskel afhænger af, hvilken af de to opgivne priser der lægges til grund.
Du er nødt til at angive, - i forhold til hvad?


Skriv et svar til: Problem regning grønland

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.