Matematik

Undersøg løsningen af diff.ligningen

30. november 2023 af Chewbacca1404 - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg sidder lidt fast på denne opgave

Jeg har regnet mig frem til følgende:

f'(x) = 4x3 * ex + x4 * ex

4*\frac{f(x)}{x}+x^{4} = 4*\frac{x^{4}*e^{x}}{x}+x^{4}

\frac{4x^{4}*e^{x}}{x}+x^{4} = 4x^{3}*e^{x}+x^{4}

Her vil jeg konkludere at f ikke er en løsning til diff.ligningen. Har jeg ret? Er lidt usikker på det


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. november 2023 af mathon

Hvilket er korrekt.


Svar #2
30. november 2023 af Chewbacca1404

Ok tak :-)


Skriv et svar til: Undersøg løsningen af diff.ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.