Matematik

Annuitet opgave 415

18. januar kl. 23:03 af Ukendtanonym444 - Niveau: B-niveau
Hej
Kan nogen forklare og hjælpe mig med der her spørgsmål? Det er opgave 415
- mange tak
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar kl. 08:36 af Moderatoren

Hvad er du i tvivl om? Har du prøvet forskellige formler fra din formelsamling?


Brugbart svar (2)

Svar #2
19. januar kl. 09:16 af mathon

#415 har intet med annuitet at gøre.

Du skal bruge renteformlen:
                                                \small \begin{array}{lllllll}&& K_n=K_o\cdot (1+r)^n\\& \qquad \qquad \Downarrow\\&& r=\left (\frac{K_n}{K_o} \right )^{\frac{1}{n}}-1\\\\& \textup{Rentesats:}\\&&r=\left (\frac{12\,000}{8\,500} \right )^{\frac{1}{6}}-1 \end{}


Skriv et svar til: Annuitet opgave 415

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.