Matematik

funktion

01. september kl. 08:37 af Simlars - Niveau: A-niveau

Har brug for hjælp med denne opgave, opgaven skal løses på papir

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september kl. 09:00 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september kl. 09:11 af mathon

\begin{array}{lllllll} \textbf{a)}\\& f{\,}'(x)=2x\cdot e^x+x^2\cdot e^x=x\cdot(x+2)\cdot \underset{\color{Red}{\textbf{positiv}}}{\underbrace{e^x}}\\\\\textbf{b)}\\&f{\,}'(x)=x\cdot(x+2)\cdot \underset{\color{Red}{\textbf{positiv}}}{\underbrace{e^x}}=0\\\\& x\cdot(x+2)=0\\\\&x=\left\{\begin{matrix}-2\\0\end{matrix}\right. \end{}


Svar #3
01. september kl. 10:46 af Simlars

kan du forklarer havd du gør


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september kl. 11:20 af ringstedLC

I a) differentieres funktionen.

I b) løses ligningen (med nulreglen).


Svar #5
01. september kl. 17:54 af Simlars

mere med hvilken differationsregel i bruger for at få disse tal


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. september kl. 18:42 af ringstedLC

Funktionen er et produkt af to funktioner.


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. september kl. 21:11 af StoreNord

-


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. september kl. 21:15 af StoreNord

-


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. september kl. 21:26 af StoreNord

-

Vedhæftet fil:funktion.pdf

Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.