Matematik

sammensat funktion

07. april 2011 af ghji001 (Slettet)

hej jeg har lidt problemer med noget matematik.

Funktionen h er givet ved: h(x)=kvrod(x^2+3).
Bestem to funktioner f og g, så h(x)=g(f(x))

håber i vil hjælpe på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Se på, hvad der er den ydre og den indre funktion i h(x) = √(x2+3)


Skriv et svar til: sammensat funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.