Kemi

At finde m, M og n af NaOH

14. april 2011 af KasperR93 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal finde n og m af NaOH

jeg kan jo aflæse på det periodisketabel hvad M er, men hvordan finder jeg ud af ved hjælp af M hvad m og n er?

jeg skal jo bruge m=M*n, men man kan ikke have 1 ligning med to ubekendte hvilket gør det lidt svært.

behøver ingen lang forklaring bare kort, hvordan regner man det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Det kan du ikke. Ganske enkelt :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2011 af HTXnørden (Slettet)

Det kan man ikke nej..
n = Stofmængde (et antal)
m = Masse
M = Molarmasse (hvor meget en mol vejer af stoffet)

Du kan ikke finde massen når du kun har M, idet du ikke har angivet stofmængden. Til gengæld kan du lave en graf over NaOH's masse.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2011 af bolani (Slettet)

Har du fået koncentrationen at vide måske?


Skriv et svar til: At finde m, M og n af NaOH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.