Fysik

Batteris energiindhold simpelt

11. maj 2011 af creeco (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgave går på "bestem et barris elektriske energiindhold når det er fuldt opladet"

en motor trækker med en strøm på 30 A og strømforsynes af et 12V batteri.

Fuldt opladet har batteriet ladningen 70 Ah 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2011 af mathon

                             E = (12 V)·(70 Ah) = 840 Wh = 0,840 kWh = 3,024 MJ


Skriv et svar til: Batteris energiindhold simpelt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.