Kemi
hva betyder heptahydrat?
25. maj 2005 af
bobbie (Slettet)
Jeg ska løse opg beregn massen der skal bruges til 50mL 0,125M jern(II)sulfat, heptahydrat.
jeg ved ikke helt hvad det sidste heptahydrat betyder.
Jeg ville bare løse opgaven sådan:
0,05L*0,125M*(55,85+32,07+4*1,008)g/mol=0,57g
jeg ved ikke helt hvad det sidste heptahydrat betyder.
Jeg ville bare løse opgaven sådan:
0,05L*0,125M*(55,85+32,07+4*1,008)g/mol=0,57g
Svar #1
25. maj 2005 af Sasha2 (Slettet)
heptahydrat betyder at der er 7 vand;
FeSO4,7H2O, altså er det er et krystal.
Molvægten er 278,1 g/mol;
m=(c*V)*M=0,125M*0,050L*278,1g/mol
FeSO4,7H2O, altså er det er et krystal.
Molvægten er 278,1 g/mol;
m=(c*V)*M=0,125M*0,050L*278,1g/mol
Skriv et svar til: hva betyder heptahydrat?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
