Kemi

oxygen udgør 89% aff vands masse

03. august 2011 af uiouio (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgave 12. Vi ved beregninger, at oxygen udgør ca. 89% af vands masse (anvend atommasserne for hydrogen og oxygen).
Atommassen for hydrogen er 1,008u og atommassen for oxygen er 16,00u.
vands masse = H2O = (1,008*2) + 16,00 = 18,016u
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. august 2011 af mathon

        beregn 16,00 i procent af 18,016


Svar #2
03. august 2011 af uiouio (Slettet)

16,00/18,016 * 100 = 88,809...


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. august 2011 af mathon

#2

         (16,00/18,016 * 100)% = 88,809% ≈ 89%


Skriv et svar til: oxygen udgør 89% aff vands masse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.