Matematik

rumfang

05. september 2011 af postej86 (Slettet)

hej har fået denne opgave og kan ikke lige fange hvordan den skal løses :

Et svømmebasin har følgende udvendige mål:

længden = 25m

bredden = 12,5 m

dybden er 2,5m væggene er 40cm tykke og bunden er 25cm tyk.

hvor mange liter vand kan bassinet rumme?

på forhånd tak..


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. september 2011 af mathon

indre mål
                                længde                  bredde                    dybde

                            (250 -2·4) dm         (125 -2·4) dm        (25 - 2,5) dm

                               242 dm                   117 dm                  22,5 dm

 

     1 dm3 = 1 L


Svar #2
05. september 2011 af postej86 (Slettet)

okay super skal man ikke gang dem til sidst??


Skriv et svar til: rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.