Matematik

Hjælp søges til nogle reduceringsopgaver og nogle brøkregnestykker!

05. september 2011 af AlohaAlohaAloha (Slettet) - Niveau: B-niveau

x5 * (y6/x2)  = x3*y6 ?

 

 

w/4 - 3w       = -11w

        2                8                 ?

 

 

Det er lidt svært at stille disse op, men jeg håber, at i kan forstå det?

På forhånd mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2011 af Euroman28

find potens-regnereglerne i din formel-samling og prøv dig frem med dem...

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2011 af mette48 (Slettet)

[w/4 - 3w ] / 2     = -11w/8                      gang med fællesnævneren (Her 8) på begge sider og forkort

[w/4-3w]*8/2   =8*(-11)/8

[w/4-3w]*4   =-11                                  gang ind i parentesen

w*4/4-4*3w = -11                                 forkort brøken

w-12w= -11

-11w=-11

w=1

     


Svar #3
05. september 2011 af AlohaAlohaAloha (Slettet)

mange tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Hjælp søges til nogle reduceringsopgaver og nogle brøkregnestykker!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.