Matematik

Differentiering af sammensat funktion

01. november 2011 af andy130 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Sidder lidt fast ved en matematikopgave hvor jeg skal differentiere noget med en kvrod.

Opgaven lyder som følgende:

kvrod(4-2x)

 

Tak på forhånd! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2011 af SuneChr

Lad   f(x)  =  √ x     og        g(x)  =  - 2x + 4

Brug nu reglen om differentiation af sammensat funktion, som må stå i bogen.

                                ( f o g(x))´


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt reglen for differentiation af en sammensat funktion

(f(g(x))' = f'(g(x)) · g'(x)


Svar #3
01. november 2011 af andy130 (Slettet)

Super. Har fundet ud af det nu. :)
Mange tak for hjælpen! :)


Skriv et svar til: Differentiering af sammensat funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.