Matematik

Lav funktionsundersøgelse

17. november 2011 af v0ks (Slettet)

Lav funktionsundersøgelse af

f(x)=sinx

Hjælp????

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2011 af mette48 (Slettet)

Find skæring med x-aksen (y=0)

Find skæring med y-aksen (x=0)

mac og min      f'(x)=0

monotoniintervaller

evt flere støttepunkter

 


Svar #2
17. november 2011 af v0ks (Slettet)

Har du mulighed for at uddybe det lidt? :-) Fatter intet af dette afsnit :S


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. november 2011 af Capion1

Er der slet ikke noget i # 1, du kan komme videre med?

Hvis nej, vil en repetition i lærebogen sikkert være en god hjælp.

Studieportalen er en lektiehjælp til konkrete spørgsmål og skal ikke være en forelæsningsrække. 


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. november 2011 af mette48 (Slettet)

Find selv 0-punkter for sinx

Se på enhedscirkelen hvornår sinx er 0 og aflæs så vinkelen radianer


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. november 2011 af mette48 (Slettet)

Hvis du slet ikke fatter dette afsnit er det nok på tide du finder ud af at læse i din bog. Vel at mærke læse, og finde sammenhængen i det du læser, ikke bare se på ordene.


Skriv et svar til: Lav funktionsundersøgelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.