Matematik

Problem med andengradsligning

24. november 2011 af Eddard (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har denne andengradsligning:

2.5=(x2)/((0.16-x)*(0.2609-x)

Når jeg regner videre får jeg at a= -1.5, b =1.05225 og c=0.10361

og dermed d= 1.72...

Jeg får at x= -0.78 ∨ x=0.088 

Det er en andengradsligning i forbindelse med udregning af produkt i et ligevægtssystem, og tallene giver ikke helt mening, så måske er der en, som kunne se hvori mit problem opstår?

 

Vh


Svar #1
24. november 2011 af Eddard (Slettet)

problemet er løst!


Skriv et svar til: Problem med andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.