Matematik

Kan det passe

29. november 2011 af Nellemose100 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er det rigtig at  8+2x:2=14p  

p=x-3

 

 

                             


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Mener du ligningen

(8 + 2x) / 2 = 14p  ?

Din løsning er ikke korrekt.


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. november 2011 af SuneChr

# 0 Dét regnesystem kender jeg ikke.

# 0  Måske kan du hjælpe?


Svar #3
29. november 2011 af Nellemose100 (Slettet)

Jeg skal isolere p

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Man isolerer p ved at dividere med 14 på hver side af lighedstegnet.


Skriv et svar til: Kan det passe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.