Matematik

Lav funktionsundersøgelse

30. november 2011 af v0ks (Slettet)

Lav en funktionsundersøgelse på følgende ligning:
2cosx+sin2x

 


d/dx(sin(2 x)+2 cos(x))

= | d/dx(sin(2 x))+2 (d/dx(cos(x)))

= | d/dx(sin(2 x))+2 (-sin(x))

= | cos(2 x) (d/dx(2 x))-2 sin(x)

= | cos(2 x) (2 (d/dx(x)))-2 sin(x)

= | 2 1 cos(2 x)-2 sin(x)

Er dette rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. november 2011 af peter lind

ja


Svar #2
30. november 2011 af v0ks (Slettet)

Men så er mit spørgsmål, hvad skal jeg så nu! :)


Skriv et svar til: Lav funktionsundersøgelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.