Matematik

Hurtig hjælp mat! :D

12. december 2011 af jaaaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg håbede der var nogle der kunne hjælpe mig med at differentiere de her sætninger:

1:

 f(x)=x^2/7-1

2:

 f(x)=2√x-3?x

 

 

mvh mig :D:D

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. december 2011 af mathon

             
                                                                    (xa) ' = a·xa-1

                                                                    (√(x)) ' = 1/(2√(x))             x>0

                                                                    (ax) ' = ln(a)·ax                 a>0


Skriv et svar til: Hurtig hjælp mat! :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.