Matematik

Monotoniforhold og differentation af sin, cos, og tan

08. januar 2012 af fiskejoe (Slettet)

har brug for lidt hjælp....... :-)

udnyt at cos x = sin(pi/2-x) og sin x = cos(pi/2-x) til at bevise at (cos x)' = -sin x

 

Funktionsfamilien fa er givet ved
 fa(x) = e^x -ex + a
benyt differentionsregning til at finde koordinaterne til at globale minimum eksakt

 

f(x) = 4x * e^-x, x > 0

når punktet p(x0,f(x0)) projiceres på koordinatakserne opstår et rektangel. vis under anvendelse af f´(x) at rektanglets areal har et lokalt ekstemum for x = 1
undersøg vha. grafregneren om detogså er globalt ekstremum.


Skriv et svar til: Monotoniforhold og differentation af sin, cos, og tan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.