Matematik

Rigtigt?

16. januar 2012 af kamillate (Slettet)

Jeg skal differentiere:

y(t) = A*ekt*cos(wt) + Bekt * sin(wt)

 

mit bud:

y'(t) = k*Aekt*cos(wt)+Aekt * (-sin(wt)) * w + kBekt(wt) + Bekt * cos(wt) * w


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Der er smuttet et "sin" i det 3. led, ellers er det korrekt.


Svar #2
16. januar 2012 af kamillate (Slettet)

hm.. hvordan kommer det så til at se ud?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du kan vel se, hvor der mangler et sin foran parentesen (wt) i det 3. led?

y'(t) = k*Aekt*cos(wt)+Aekt * (-sin(wt)) * w + kBekt·sin(wt) + Bekt * cos(wt) * w


Skriv et svar til: Rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.