Matematik

Integralregning - Afgrænset område i 2. kvadrant.

19. januar 2012 af zoegaard (Slettet) - Niveau: B-niveau

Graferne for x^2 og exp(x) danner sammen med andenaksen et afgrænset område i 2. kvadrant.
Beregn arealet af dette område.

Hvordan griber jeg denne opgave an?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2012 af mathon

    først beregnes skæringspunkt(er)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2012 af peter lind

Den øvre grænse er 0, fordi området begrænses af y aksen. Den nedre grænse findes ved at løse ligningen x2 =ex. Brug et cas værktøj til det.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2012 af mathon

   xo = -0.703467

                  A = -0,7034670 (ex - x2)dx             
   da
                  e≥ x2  for x∈[-0.703467;0]


Svar #4
19. januar 2012 af zoegaard (Slettet)

mange tak!


Skriv et svar til: Integralregning - Afgrænset område i 2. kvadrant.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.