Fysik

Et hurtigt spørgsmål :)

25. januar 2012 af Nanna000 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej SP

 

jeg er ved at regne en opgave hvor jeg benytter følgende formel a=ρ/A  <=> (1,4 Ω·mm2 /m)/( 0,050 mm2) 

 Vil resultatet så blive angive i ohm?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Som det er skrevet op, er resultatet i enheden Ω/m .

Man kan ikke benytte ⇔ mellem udtryk, kun mellem udsagn.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2012 af mathon

                                                  R = ρ·L / a

                                                  a = ρ·L / R

   enheder
                                                  mm2  =  Ω·mm2/m  •  m  /  Ω
                                              


Skriv et svar til: Et hurtigt spørgsmål :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.