Matematik

Gør rede for en udvikling

28. januar 2012 af 2650michy (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

 

Jeg sidder og kæmper med en opgave som jeg bare ikke kan finde ud af.

Jeg har vedhæftet en fil, hvor jeg ikke kan finde ud af opgave 3 om kulturministeriet

Håber nogle kan hjælpe mig :)

Vedhæftet fil: Eksp.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2012 af Krabasken (Slettet)

Prøv at forestille dig t = 0 og t = 1, med hvad det indebærer i antal år og antal udsendelser   ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2012 af Krabasken (Slettet)

t=0.........antal udsendelser i start-året 1990 (2878 * 1)
 

t=1.........antal udsendelser i 1991
 

- og for hvert år er der 1,107 gange så mange, som året før . . .  ;-)
 

(en slags "rente-tilskrivning")
 


Svar #3
28. januar 2012 af 2650michy (Slettet)

Hvad betyder tallet 2878? :)

 

Skal jeg sove lave en graf og et x-y skema og sætte nogle tal ind.

Og så lave en graf ud fra det ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2012 af Krabasken (Slettet)

1)  2878 er det tal for f(t) du får, hvis du sætter t = 0 - altså antallet af udsendelser i år 0 (1991)

2)  Du kan lave et x-y skema og en graf - eller en graf direkte ud fra forskriften for f(t)

;-)


Svar #5
28. januar 2012 af 2650michy (Slettet)

Okay det ville jeg prøve tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Gør rede for en udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.