Matematik

Maple problemer

05. februar 2012 af elissa92

Håber virkelig, jeg kan få hjælp.

Vha Maple, kan jeg plotte en kugle ind, men lige så snart, jeg vil plotte en plan, som skal tangere kuglen, vil den ikke. Jeg har defineret planen.

Har uploadet filen.

På forhånd tak :)

Vedhæftet fil: Hjælp.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2012 af nielsenHTX

siden den tegner noget er der ikke noget galt med din kode.

problemet er bare den plan du har tegnet ikke ligger det viste interval.

prøv med planα:=implicitplot3d(α,x=-30..10,y=.-10..20,z=-30..10)


Svar #2
05. februar 2012 af elissa92

Det hjalp heller ikke :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2012 af nielsenHTX

prøv den her,  er maple arket med ændringerne fra #1 </o:p>

nå kan ikke vedhæfte maple ark


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. februar 2012 af nielsenHTX

nå men når man ikke kan vedhæfte selve filen er et billede af koden her.

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Skriv et svar til: Maple problemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.