Kemi

Enheder.

05. februar 2012 af lamajser (Slettet)

Søger en "enheds tabel" ... bliver altid forvirret omkring det med enheder.

Hvis der f.x står 1,5g/100mL giver det så ikke 0,015mol/L ? Men hvorfor giver det mol/L?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2012 af mathon

    
           det gør det heller ikke    :-)

           c = n/V = (m/M) / V = ((15 g)/M)  / (1 L) = (15/{M}) mol/L = (15/{M}) Molær


Skriv et svar til: Enheder.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.