Matematik

hvad betyder Proportional vækst

05. februar 2012 af Yous230596,

hvad betyder Proportional vækst 


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. februar 2012 af mathon

  formentlig
                          f(x) = y = b·ek·x

  vækst
                          dy/dx = k·y                       væksten er proportional med funktionsværdien


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. februar 2012 af peter lind

at y er proportional med x betyder at y = k*x hvor k er et eller andet tal.


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. februar 2012 af SuneChr

 y = a·x            x står i 1. potens.


Skriv et svar til: hvad betyder Proportional vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.