Matematik

passer dette-...

13. februar 2012 af hehehej (Slettet)

Når man skal regne dette stykke ud:

Rugbrød fra Schulstad kostede før 29 kr.. men blev sat 25% ned.
Hvor meget kostede koster den nu?

Altså jeg fik det til hvor mange gange går 25 op i 100=4:29???


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. februar 2012 af YesMe (Slettet)

25% = 1/4

Du skal finde ud af, hvor meget 1/4 af 29 kr, der er trukket fra.


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. februar 2012 af YesMe (Slettet)

29 - (29· 1/4) = ....


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. februar 2012 af mathon

 

     Rugbrød fra Schulstad koster nu: (29 kr) · 0,75 =


Skriv et svar til: passer dette-...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.