Matematik

HVAD BETYDER DET?!?!

22. februar 2012 af MieLouise96 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej. 
Jeg er faldet over to trælse matematiske 'ord' nemlig arcsin og arccos. 

Kan I hjælpe mig? (: 


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. februar 2012 af nielsenHTX

det er de inverse funktioner til sinus og cosinus.


Svar #2
22. februar 2012 af MieLouise96 (Slettet)

Undskyld, men hvad betyder 'inverse'? (:


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. februar 2012 af SuneChr

f(x)  =  sin x     ⇒     x  =  arcsin y    ⇔    x  =  f -1(y)

Tilsvarende for  arccos  og  cos .

Invers betyder:  vendt om, omvendt.


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. februar 2012 af nielsenHTX

løst sagt betyder det den modsatte funktion.

så hvis man tager sin(arcsin(x))=x   altså der sker ikke noget.


Svar #5
22. februar 2012 af MieLouise96 (Slettet)

Tak (:

 


Skriv et svar til: HVAD BETYDER DET?!?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.