Matematik

hjææælp, er det rigtigt??

15. marts 2012 af Goldstonee (Slettet)

1: (kvadratrod 32+42) = 3+4 ....  Sandt eller falsk? Falsk

2: (kvadratrod x* y2)= x*y ... Sandt eller falsk? Sandt

3: (kvadratrod   x2           ) =  x                  ... Sandt eller falsk? Sandt..
                       ______          ____
                         
y2                   y
                  


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2012 af Andreww (Slettet)

1) Forkert

2) Sandt

3) Sandt


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Egentlig er

√(x2·y2) = |x·y|

så 2) er kun sandt, hvis det vides, at x·y ≥ 0.


Skriv et svar til: hjææælp, er det rigtigt??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.