Matematik

Eksponentiel udvikling - hjælp!

18. marts 2012 af AmalieHøst (Slettet)

For den eksponentielle udvikling f gælder at vækstraten er -7 %, og at f(3) = 246,3. Bestem funktionsværdierne f(4), f(7) og f(10).

 

Er der en der kan hjælpe mig med denne opgave?? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2012 af mathon

 

                               f(x) = y = b·0,93x      gennem (3;246.3)

                                              b = 246.3 / ·0,933 = 306,207

dvs
                               f(x) = 306,207·0,93x
 


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling - hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.