Matematik

rigtigt facit..?

25. marts 2012 af anonym000

Hej

102x+3=13

x=-0.94

Er det rigtigt..?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. marts 2012 af Jona5336 (Slettet)

ja :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er tilnærmelsesvist korrekt. Lidt flere decimaler er nok på sin plads, og start med at skrive den eksakte løsning.


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. marts 2012 af mette48 (Slettet)

x ≈ -0.94  et par decimaler mere ville ikke være af vejen


Svar #4
25. marts 2012 af anonym000

Okay.

var bare usikker fordi min matematikbog sagde noget andet o.0 ..? (det er ikke første gang)

- - -

...............


Brugbart svar (1)

Svar #5
25. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Hvad siger din bog da? Ser ligningen snarere således ud

102x + 3 = 13    ?

For den giver jo et "pænt" tal som resultat.


Brugbart svar (1)

Svar #6
25. marts 2012 af SuneChr

# 0  Du kunne også vælge at få et helt nøjagtigt resultat, som # 2 antyder.

           x  =  ((log 13)  - 3) / 2


Svar #7
25. marts 2012 af anonym000

Jeg har gjort det  rigtigt...

Bogen siger 0.94... og ikke -0.94...

- - -

...............


Brugbart svar (1)

Svar #8
25. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#7

Og her har du så fået svar på den opgave, der blev formuleret i #0.


Svar #9
25. marts 2012 af anonym000

ja..

men det er bogen der laver fejl. det er ikke første gang jeg har opdaget det. 

 

- - -

...............


Brugbart svar (1)

Svar #10
25. marts 2012 af SuneChr

# 7  Hvis resultatet skal være  + 0,94....

så skulle # 0 have heddet     10 - 2x + 3  =  13

Er du sikker på, den så ikke hedder sådan?


Svar #11
25. marts 2012 af anonym000

Nej. 

Har tjekket 2 gange nu.

- - -

...............


Brugbart svar (1)

Svar #12
25. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#11

Du svarer "nej" på spørgsmålet i #10? Du er altså ikke sikker?


Svar #13
25. marts 2012 af anonym000

Ved godt det er lidt uklart, men sagde nej til at der skulle havde stået 10 - 2x + 3  =  13

- - -

...............


Skriv et svar til: rigtigt facit..?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.