Matematik

Eksponentiel udvikling

31. marts 2012 af Annlouiserud (Slettet) - Niveau: C-niveau

16=5,31*1,03x

Hvordan finder jeg x??????

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. marts 2012 af nielsenHTX

ved at brug logaritmen

16=5,31*1,03x  ⇔

log(16)=log(5,31)+x*log(1,03) ⇔ forsæt selv


Svar #2
31. marts 2012 af Annlouiserud (Slettet)

Okay tak!!!! :)

 


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.