Kemi

Monosubstitution og disubstition... hvad betyder det...?

04. april 2012 af 85anne (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad betyder ordene monosubstitution og disubstition? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2012 af exutu (Slettet)

Mono=1 Di=2

Substitution= udbytning (i kemien udbytning af grupper)


Svar #2
05. april 2012 af 85anne (Slettet)

Ok - tak!


Skriv et svar til: Monosubstitution og disubstition... hvad betyder det...?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.