Matematik

matematik aflevering

01. maj 2012 af sarajensen12 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgave 2
En funktion f er af typen f (x) =b* x^a , og der gælder, at f (2)=4 og f (4) ?? 64 .
Bestem tallene a og b.
 

 

Opgave 3
Reducér (S-T)(S+T)-(S+T)^2+2ST

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2012 af mathon

Opgave 2
En funktion f er af typen f (x) =b* x^a , og der gælder, at f (2)=4 og f (4) ?? 64 .
Bestem tallene a og b.

                                                 a = log(y2/y1) / log(x2/x1)

                                                 b = y1 / x1a


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Opg 3. Benyt de kendte kvadratsætninger til at reducere udtrykket.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2012 af klimasven (Slettet)

Disse opgaver er nok fra delprøven uden hjælpemidler.

 

Sæt ind i forskriften:

 

1)  4=b*2^a og 

2)  64=b*4^a

 

Divider de to ligninger med hinanden og du vil få 16=2^a dvs a=4. Sæt nu dette ind i 1) eller 2) og isoler b.

 

Opg 3.

Gang de to første parenteser sammen. SKriv det næste udtryk som (S+T)(S+T) og gang også dette sammen


Skriv et svar til: matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.