Matematik
Eksponentiel udvikling
29. august 2005 af
jacobberget (Slettet)
Jeg har fået stillet en opgave, som lyder:
1357:
Om den eksponentielle udvikling gælder, at
( f(x+2)-f(x) ) / ( f(x) ) = -5/9
og
f(-1) = 9/2
Bestem en forskrift for f.
Gør rede for, hvad den første brøk udtrykker.
Vi har aldrig lært hvordan man laver en sådan opgave, og dog er den i vores aflevering til denne uge.
På forhånd tak.
1357:
Om den eksponentielle udvikling gælder, at
( f(x+2)-f(x) ) / ( f(x) ) = -5/9
og
f(-1) = 9/2
Bestem en forskrift for f.
Gør rede for, hvad den første brøk udtrykker.
Vi har aldrig lært hvordan man laver en sådan opgave, og dog er den i vores aflevering til denne uge.
På forhånd tak.
Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
