Matematik

Eksponentialfunktion og eksponentiel udvikling

06. juni 2012 af sifsmit (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal i en opgave forklare forskellen på en eksponentialfunktion og eksponentiel udvikling?

Nogen der ved, hvordan jeg skal gøre dette? 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2012 af JKaram (Slettet)

Der kommer meget snart en fuld beskrivelse af hvad du skal komme ind på op på www.studienet.dk.

Hold øjnene åbne

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2012 af mathon

 

    eksponentialfunktion
                                                         f(x) = ax       a>0        som er inversfunktion til     loga(x)


   eksponentiel udvikling

                                                         f(x) = y = b·ax       a,b>0       dy/dx = ln(a)·y
 


Skriv et svar til: Eksponentialfunktion og eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.