Matematik

Ligninger- meget hurtigt

07. juni 2012 af Quidditch (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Allesammen :)

Jeg har lidt svært ved at udregne nedenstående ligning, facit er 2,02:

2,7lnx=4-3lnx

Jeg håber der er nogen som kan hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2012 af mette48 (Slettet)

2,7lnx=4-3lnx

5,7 lnx=4

lnx=4/5,7


Svar #2
07. juni 2012 af Quidditch (Slettet)

Ja, mange tak! Jeg fandt også ud af, at jeg havde lavet en regnefejl :D.


Skriv et svar til: Ligninger- meget hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.