Matematik

er det rigtigt???

11. juni 2012 af sissasine (Slettet)

hej derinde

f(x) = 2x2 + 2x -3

skal finde diskriminanten, d = b2-4ac

a=2, b=2 og c= -3 ->       4- ( 4•2•-3)=  4- ( -24) =  28  = d > 0 = 2 nulpunkter/skæringer med x-aksen ????

og så et spørgsmål ??

 

Udled  den generelle formel for tangenten til grafen for en differentiabel funktion f i punktet (x0,f(x0)).

har brug for hjælp og lidt forklaring sådan lidt punkt fot punkt

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2012 af kanin011 (Slettet)

Det er i hvert fald rigtigt regnet ud mht. 2.gradsligningen


Skriv et svar til: er det rigtigt???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.