Matematik

(±) hvad betyder dette symbol

29. august 2012 af uytuty (Slettet)

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2012 af mathon

            både  plus og minus      skal anvendes i den videre beregning

 

   en forkortet skrivemåde for

                                              x = a + (3x-7)
                           og
                                              x = a - (3x-7)

   er

                                              x = a ±  (3x-7)
                                             

 


Skriv et svar til: (±) hvad betyder dette symbol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.