Fysik

HJÆLP HURTIGT til præfikser

11. september 2012 af bakke1982 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Skal have omskrevet disse:

50V skal omskrives til mV

47kV skal omskrives til V

0,20uF skal omskrives til nF

60uA skal omskrives til mA

5MHz skal omskrives til kHz

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2012 af mathon

 

                 1 V = 103 mV

                 1 kV = 103 V

                 1 µF = 103 nF

                 1 µA = 10-3 mA

                 1 MHz = 103 kHz


Svar #2
11. september 2012 af bakke1982 (Slettet)

vil det så sige at

1 bliver til 50000

2 bliver til 47000

3 bliver til 2000

4 bliver til 0,060

5 bliver til 5000


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2012 af komikeren1 (Slettet)


Skriv et svar til: HJÆLP HURTIGT til præfikser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.