Matematik

Sammensatte funktioner

13. november 2012 af 215 (Slettet)

Jeg er gået i stå med denne.. 

Vedhæftet fil: TESTEREREN.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2012 af mathon

 

 

                           f(x) = (1 + x2/3)3/2

                           f '(x) = (3/2)•(1 + x2/3)1/2 • (2/3)•x-(1/3)

                           f '(x) = (1 + x2/3)1/2 •x-(1/3)


Svar #2
13. november 2012 af 215 (Slettet)

Er det bare så simpelt.. Jeg prøvede at få min lommeregner til at sammen ligne det men det gav 2 forskellige resultateter

Skriv et svar til: Sammensatte funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.