Kemi

NED SOM HELP!

27. november 2012 af deni0932 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Boks 1                n = m / M 
n= stofmængde (enhed: mol)
M= Den molære masse (enhed: g/mol)
m= masse (enhed: g)

1: Beregn stofmængden af NaCl pr. 5 ml. saltvand (før frysningen).

Du har puttet 15 g salt i 500 ml vand. Beregn først hvor meget der så i 5 ml. dernæst skal du vha. boks 1 omregne denne masse til en stofmængde.

Boks 2              n = C * V
V = Volumen (L)
C = Koncentration (mol/L = M)

 

 

 


Skriv et svar til: NED SOM HELP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.