Matematik

Hjælp hurtigt!! :-D

15. januar 2013 af Sahra123 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
De skal køre 250 kilometer gennem ørkenen.

Hvor mange kilometer i timen kører bussen i gennemsnit?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2013 af lfdahl (Slettet)

Hvor lang tid tager turen? Ellers bliver det meget svært at bestemme gennemsnitsfarten ;o)


Svar #2
15. januar 2013 af Sahra123 (Slettet)

Den tager 3 timer og 45min. (:

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2013 af lfdahl (Slettet)

Gennemsnitsfarten = strækningen/tiden = 250 km/3,75 t = ....


Svar #4
15. januar 2013 af Sahra123 (Slettet)

Okay, tak for hjælpen!

Skriv et svar til: Hjælp hurtigt!! :-D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.