Matematik

Jeg er lidt i tvivl om det er rigtigt!!

15. januar 2013 af Eddiarts (Slettet) - Niveau: B-niveau

I vand stiger trykket med I atmosfære for hver 10 meters vanddybde. Ved overfladen er trykket l atmosfære. Derfor vil trykket stige til 2 atmosfære på IO meters vanddybde, 3 atmosfære på 20 meter osv. a) Opstil en formel der beskriver sammenhængen mellem tryk og vanddybde.

y = a * x + b
 

(er det ikke denne formel som bruges altså en linæere funktion? eller skal jeg ind og finde A = y2-y1 : x2-x1 og B = y1-ax1.

håber at der er en der kan hjælpe..

på forhånd tak

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2013 af SuneChr

y = 1/10·x + 1


Svar #2
15. januar 2013 af Eddiarts (Slettet)

okay tak skal du have...

 


Skriv et svar til: Jeg er lidt i tvivl om det er rigtigt!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.