Matematik

Hurtig ligning

31. januar 2013 af Sofieeifo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der helst hurtigt kan hjælpe med denne ligning?

x-(1/3x+1/4x)=700

Det ville være en kæmpe hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2013 af mathon

 

                        x - ((1/3)x + (1/4)x) = 700       

                        x - (1/3)x - (1/4)x = 700                                    multipliceres med 12

                       12x - 4x - 3x = 8400 .............
           

 


Skriv et svar til: Hurtig ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.