Fysik

Fysik - tryk

12. februar 2013 af NR91 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa, sidder lige med en opgave og kan ikke finde ud af hvad jeg skal gøre. Håber der er et levende menneske derude der kan hjælpe på det her tidspunkt.

a) Ovenstående tegning viser slangen i et cykelhjul. Radius af hjulet er R=30 cm og radius af slangens tværsnit er r=1,5 cm. Find volumen V2 af slangen (du kan her se bort fra krumningen af slangen).

 

Se vedlagte dokument :)

 

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2013 af PedoPandaPropaganda (Slettet)

tror det er det her du tænker på:

http://ing.dk/debat/6532


Svar #2
12. februar 2013 af NR91 (Slettet)

tusiiiiind taaaak :)))


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. februar 2013 af PedoPandaPropaganda (Slettet)

Jamen det var da så let.. :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man kan betragte slangen som en cylinder med et cirkulært tværsnit med radius r = 1,5cm og med en højde h svarende til hjulets omkreds, dvs. h = 2π·R, så

V = π·r2·2π·R = 2·π2·r2·R


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. februar 2013 af mathon


Skriv et svar til: Fysik - tryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.