Fysik

Beregning af Gennemsnitlige kraft

25. maj kl. 17:47 af KanIkkeMere - Niveau: B-niveau

Hej!! er der nogen der kan hjælpe mig med denne her opgave?

Ved en hammerseismik slår man hammeren på en metal plade der er placeret på jorden.

Hammeren har massen 5,0 kg, rammer jorden med hastighed på 8,0 m/s. Fra hammeren rammer pladen til dens hastighed er nul, går der 6,0 ms.

Begren størrelsen af den gennemsnitlige kraft hvormed hammeren påvirker pladen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj kl. 19:08 af ringstedLC

\begin{align*} F &= m\cdot a \\ F_{snit} &= m\cdot \frac{\Delta v}{t} \end{align*}


Skriv et svar til: Beregning af Gennemsnitlige kraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.