Matematik

Isolering af formel

24. februar 2013 af Laura15 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har brug for hjælp til at isolere T i følgende formel:

 

S / 4So = (T/To)^4 

 

S står for solarkonstant, So for solens solarkonstant og To for solens effektive temperatur.

 

Please please help! På forhånd tak.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man har

S/(4S0) = (T/T0)4

Uddrag den 4. rod på hver side:

T/T0 = [ S/(4S0) ]1/4

Gang med T0:

T = T0 · [ S/(4S0) ]1/4


Svar #2
24. februar 2013 af Laura15 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen! :D


Skriv et svar til: Isolering af formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.