Matematik

Parameterfremstilling for cirkel og maple

26. februar 2013 af thenyouretoastmate (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg skal lave en parameterfremstilling for A={(x,y)|(x+2)^(2)+(y-1)^(2)≤1}. 

r(t)=<cos(t),sin(t)>

Hvordan fortæller jeg Maple, at cirklen har centrum i (-2,1)?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. februar 2013 af mathon

 

                        

                                                (x+2)2  +  (y-1) 2 =  1

       med 
                  (x+2) = cos(t) 
                  (y-1) = sin(t)

   har du

                                                 x = -2 + cos(t)

                                                 y = 1 + sin(t)                                           

uden Maple


Svar #2
26. februar 2013 af thenyouretoastmate (Slettet)

Jeg fandt en omvej ;) Tak


Skriv et svar til: Parameterfremstilling for cirkel og maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.